MHP'den suç duyurusu

MHP'nin Ankara 13. Noterliği hakkında suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.

MHP'den suç duyurusu
MHP Genel Merkezi Ankara 13. Noterliği hakkında suç duryurunda bulundu.

MHP Genel Merkezi Avukatı Yücel Bulut, Ankara 13. Noterliği ile ilgili cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

MHP Genel Merkezi’nin Avukatı Yücel Bulut, 19 Haziran 2016 tarihinde düzenlenen MHP Olağanüstü Genel Kurulu’na ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "Toplantıya katılanların kimlik tespitleri ve hazirun listesinin hazırlanması konusunda görevli bulunan Ankara 13. Noterliği’nin basın yayın organlarında da oldukça geniş yer bulan ve suç teşkil eden görüntüleri üzerine suçun işlendiği yer olan Akyurt İlçesi Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından basın yayın organlarında yer bulan ’sahtecilik’ fiillerine ilişkin olarak devam edecek cezai soruşturma süreci titizlikle takip edilecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem