MHP Çağrı Heyetine FETÖ şoku

Çağrı heyeti üyesi gözaltına alındı.

MHP Çağrı Heyetine  FETÖ şoku
Aksaray 25. dönem MHP milletvekili ve MHP Çağrı Heyeti yedek üyesi Turan Yaldır FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı

Milliyetçi Hareket Partisi 25'inci dönem Aksaray Milletvekili ve MHP Çağrı Heyeti yedek üyesi olan iş adamı Turan Yaldır, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Aksaray'da gözaltına alındı.  

Sabah erken saatlerde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonla evinde gözaltına alınan Turan Yaldır, sağlık kontrolü için Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada sağlık kontrolünden geçirilen Turan Yaldır’n sorgusu yapılmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildiği öğrenildi.

MHP’nin ‘Kurultay Çağrı Heyeti’ başkanlığını yapan Aksaray eski il Başkanı avukat Ayhan Erel de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 28 Temmuz tarihinde gözaltına alınmış ve 48 saat sonra serbest bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler