MGK toplantısında ne görüşüldü?

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısında, ülke genelinde güvenliği ilgilendiren hususlar ve yürütülen çalışmaların değerlendirildiği belirtilerek, "Bu kapsamda halkımızın huzurunu ve ulusal güvenliğimizi tehdit eden yapılanmalar ve faaliyetler görüşülmüş

MGK toplantısında ne görüşüldü?
Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısında, ülke genelinde güvenliği ilgilendiren hususlar ve yürütülen çalışmaların değerlendirildiği belirtilerek, "Bu kapsamda halkımızın huzurunu ve ulusal güvenliğimizi tehdit eden yapılanmalar ve faaliyetler görüşülmüştür" denildi.
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında gerçekleştirilen MGK Toplantısı sona erdi. Toplantıya ilişkin yayınlanan bildiride, ülke genelinde güvenliği ilgilendiren hususlar ve yürütülen çalışmaların değerlendirildiği kaydedilerek, "Bu kapsamda halkımızın huzurunu ve ulusal güvenliğimizi tehdit eden yapılanmalar ve faaliyetler görüşülmüştür. Ayrıca önümüzdeki dönemde icra edilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinin huzur ve güven içinde geçmesine yönelik tedbirler gözden geçirilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler