Mezarlıkta 10 günlük bebek bulundu

Bursa'daki bir mezarlıkta battaniyeye sarılı 10 günlük erkek bebek bulundu. 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Olay, merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye gör

Mezarlıkta 10 günlük bebek bulundu

Bursa'daki bir mezarlıkta battaniyeye sarılı 10 günlük erkek bebek bulundu. 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Öztürk, mermer kestirmek için evinden çıktı. Hamitler Köy Mezarlığı'nın içerisinde geçen Öztürk, ağlama sesi duydu. Etrafını kontrol eden Öztürk, battaniyeye sarılı şekilde yağmurda ıslanan bir bebekle karşılaştı. Bunun üzerine Öztürk, polis ve 112 ekiplerine haber verdi. Yapılan ilk müdahalenin ardından 112 ekipleri bebeği, Dörtçelik Çocuk Hastanesi'ne kaldırdı. 10 gün önce doğduğu tahmin edilen bebeğin 2 kilo 100 gram ağırlığında olduğu öğrenilirken, çocuğun hayati tehlikesi bulunmadığı açıklandı.

Bebeği bulan Öztürk, "Mezarlığın içerisinden geçerken ağlama sesi duydum. Ardından geriye dönüp baktığımda bir battaniye gördüm. Kontrol ettiğimde içerisinde bebek vardı. Ufak bir bebekti. Daha 1 aylık olmayabilir. Battaniye yağmurdan dolayı ıslanmıştı. Ben açtığımda bebeğin ağzı ve yüzü kapalıydı. Çocuğun kafasına birde şapka geçirmişler" dedi.

Polis ekipleri, bebeği mezarlığa bırakan kişiyi bulmak için tahkikat başlattı.

Mezarlıkta 10 günlük bebek bulundu

Mezarlıkta 10 günlük bebek bulundu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler