Mezarlık yolunda kaza : 4 yaralı

Gaziantep'te, Asri Mezarlık içerisinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.Kaza, öğleden sonra Asri Mezarlık içerisinde meydana geldi. Mezar ziyaretinin ardından eve dönmek isteyen 44 yaşındaki Beyhan Asna yön

Mezarlık yolunda kaza : 4 yaralı

Gaziantep'te, Asri Mezarlık içerisinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, öğleden sonra Asri Mezarlık içerisinde meydana geldi. Mezar ziyaretinin ardından eve dönmek isteyen 44 yaşındaki Beyhan Asna yönetimindeki 27 ASU 69 plakalı otomobil ile 17 yaşındaki Mehmet Ateş yönetimindeki 27 DY 766 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilen motosikletten yola savrulan kasksız sürücü Mehmet Ateş ile yanındaki arkadaşı Ramazan Bağlan, otomobilde bulunan Serap Asna ve Gülşah Bağcı yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine mezarlığa gelen ambulanslarla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler