Mezarlık şakası savcıyı ve polisi alarma geçirdi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde mezarlık görevlisine yapılan soğuk şaka, polis ekiplerini ve cumhuriyet savcısını harekete geçirdi.Olay, Nazilli Eğriboyun mezarlığında meydana geldi. Mezarlık görevlisi Zafer Ibar, akşam işini bitirdikten sonra evine gitmek içi

Mezarlık şakası savcıyı ve polisi alarma geçirdi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde mezarlık görevlisine yapılan soğuk şaka, polis ekiplerini ve cumhuriyet savcısını harekete geçirdi.

Olay, Nazilli Eğriboyun mezarlığında meydana geldi. Mezarlık görevlisi Zafer Ibar, akşam işini bitirdikten sonra evine gitmek için mezarlıktan ayrıldı. Gece saatlerinde kimliği belirlenemeyen kişiler Eğriboyun'a gelerek, daha önceden kazılmış mezarın üzerini toprakla kapattı. Üzerine çiçek bırakılan ve toprağına su dökülen kabrin baş ucundaki tahtaya da "Suriyeli Kimsesiz" yazıldı. Sabah saat 07.00'da mezarlığa gelen görevli Zafer Ibar, temizlik yaptığı sırada göçük nedeniyle üstünü örtmedikleri mezar alanına bir kişinin defnedildiğini fark etti. Kabir başındaki tahtada "Suriyeli Kimsesiz" yazısını gören Ibar, Nazilli Belediyesini arayarak durumu bildirdi. Belediye ise Ibar'a bilgilerinin olmadığını söyledi. Daha sonra polisi arayan Ibar, "Mezarlıkta Suriyeli bir vatandaşı gömmüşler, bizim haberimiz yok" diyerek polise ihbarda bulundu.

"SOĞUK ŞAKA HERKESİ AYAĞA KALDIRDI"

Olay yerine gelen polis ekipleri, mezar başında inceleme yaptı ve çevrede güvenlik çemberi oluşturdu. Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek alanın kazılmasını istedi. Belediye görevlileri kabri bir buçuk metre kazdı. Kabirden bir şey çıkmayınca yetkililer, biri bizimle çok kötü oyun oynadı diyerek, 2 saat süren inceleme ve kazı işlemlerini sona erdirdi.

Temel fıkrasını aratmayacak soğuk şakada önce mezarı kazıp ceset arayan yetkililer şimdi soğuk şakayı yapan kişiyi arıyor.

Mezarlık şakası savcıyı ve polisi alarma geçirdi

Mezarlık şakası savcıyı ve polisi alarma geçirdi

Mezarlık şakası savcıyı ve polisi alarma geçirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem