Mezarlığı cephanelik yapmışlar

Diyarbakır'da polisin Peyas Köyü mezarlığı'nda yaptığı aramada PKK'ya ait 55 el yapımı bomba ile 2 Kalaşnikof silah ele geçirildi.   Diyarbakır Valiliği, terör örgütünün faaliyetlerinin engellenmesi ve deşifre edilmesi yönelik devam eden operasyonel çalış

Mezarlığı cephanelik yapmışlar
Diyarbakır'da polisin Peyas Köyü mezarlığı'nda yaptığı aramada PKK'ya ait 55 el yapımı bomba ile 2 Kalaşnikof silah ele geçirildi.
 
Diyarbakır Valiliği, terör örgütünün faaliyetlerinin engellenmesi ve deşifre edilmesi yönelik devam eden operasyonel çalışmalar yapıldığını açıkladı. Açıklamada, "Operasyonel çalışmalar kapsamında, 12.03.2016 günü Peyas Köyü mezarlığı içerisinde Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan aramada, 2 adet Kalaşnikof marka uzun namlulu silah, 4 adet Kalaşnikof marka silaha ait şarjör ve bir miktar fişek, 55 adet EYB (El Yapımı Bomba), eldiven ve çeşitli giysiler ele geçirilmiştir. Malzemeler uzman ekiplerce gerekli inceleme yapılmak üzere muhafaza altına alınmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için yürütülen çalışmalara aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler