"Meydanları teröristlere mi bırakacaktık!"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'e harekettinden önce Adana'da toplanan halka hitap etti.İŞTE ERDOĞAN'IN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI:"BAŞBAKAN'A KÜFREDECEK KADAR ALÇAKTIRLAR"Sevgili gençler siz dik durun, dikleşmeyin. Siz, biz o birkaç çapulcunun yap

"Meydanları teröristlere mi bırakacaktık!"



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'e harekettinden önce Adana'da toplanan halka hitap etti.

İŞTE ERDOĞAN'IN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI:

"BAŞBAKAN'A KÜFREDECEK KADAR ALÇAKTIRLAR"

Sevgili gençler siz dik durun, dikleşmeyin. Siz, biz o birkaç çapulcunun yaptığını yapmayız. Onlar yakarlar, yıkarlar... Çapulcunun tanımı budur zaten. Onlar kamunun mallarını yakıp yıkarlar. Esnafın dükkanlarını tarumar ederler. Bu ülkenin Başbakanı'na küfredecek kadar alçaktırlar. Fikrinize güveniyorsanız fikir özgürlüğünden korkmayın. Eğer çevreciyseniz bu ülkede çevreci bir Başbakan var. Ama bu olayların çevrecilikle alakası yok. Bu ülkede 10 yıl içinde 2 milyar 800 milyon fidan diken bir iktidar var.

Bunlar hayatlarında Gezi Parkı'na gitmemişlerdir. Ama ben orada doğdum büyüdüm. Biz şu anda daha güzelini, daha iyisini yapıyoruz. Çevreyi tanımına uygun olarak yapıyoruz ve yapacağız.

"7 AY SONRA SANDIKTA DERS VERİN"

Biz bir olacağız, beraber olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Fakat benim sizden bir ricam var. Artık 7 ay var. 7 ay sonra yerel seçimlerde bunlara ilk dersi demokratik yollarla sandıkta vermenizi istiyorum. Ve o dünyada yanlış, yalan haberler yapanlara siz en güzel dersi sandıkta vereceksiniz. Çünkü Türkiye'nin güçlenmesini hazmedemeyenler var.

"MEYDANLARI ANARŞİSTLERE, TERÖRİSTLERE Mİ BIRAKACAKTIK"

Son cümleme geliyorum. Bu ülkede hedefler saptırıldı. İşte bakıyorsunuz ana muhalefetin haddini bilmez bir milletvekili çıkıyor, benim polisime saldırıyor, hakaret ediyor. Yani bu polis kimin polisi? Bu polis Türk polisi, bu milletin polisi. İşte bir başkomiserimizi şehit ettiler. Ama ahlaki değerlerden nasibini almamışlar, onların mensupları tweet atıyorlar. 'Hatay'daki ölen gencin intikamı alındı' diyor. Biz polisimizi bunlara yedirtmeyeceğiz. Bunlar bu milletin polisi, bu milletin içinden çıktı. Bu meydanları anarşistlere, teröristlere mi bırakacaktık.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem