Meteorolojiden uyarı: Trabzon Dİkkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'de bu gece başlayacağı tahmin edilen kuvvetli yağışlara ve Hakkari çevresinde beklenen kar yağışına karşı vatandaşları uyardı. Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, bu gece saatlerinde Doğu Karadeniz'de başlayac

Meteorolojiden uyarı: Trabzon Dİkkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'de bu gece başlayacağı tahmin edilen kuvvetli yağışlara ve Hakkari çevresinde beklenen kar yağışına karşı vatandaşları uyardı.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, bu gece saatlerinde Doğu Karadeniz'de başlayacağı tahmin edilen yağışların, yarın sabah saatlerinden itibaren Trabzon, Giresun, Rize ve Artvin çevrelerinin kıyılarında kuvvetli yağış (21-50 mm), iç kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olmasının beklendiği bildirildi.

Bu gece saatlerinde Hakkari çevresinde başlaması beklenen kar yağışının ise yarın akşam saatlerine kadar yoğun kar şeklinde süreceğinin tahmin edildiği kaydedildi.

Yetkililer, çığ tehlikesi, sel ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem