Meteoroloji'den kritik açıklama!

Yağışların bu sabah saatlerinde Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Marmara'nın doğusunda sabah saatlerinde sis ve pus görülecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava

Meteoroloji'den kritik açıklama!

Yağışların bu sabah saatlerinde Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Marmara'nın doğusunda sabah saatlerinde sis ve pus görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden, zamanla Ege ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz'de güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Güney Ege'de ile Orta Karadeniz'de yer yer kuvvetlice (30-60 km/s) esecek.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı bulutlu 21
İstanbul: Parçalı zamanla çok bulutlu 21
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 25
Adana: Parçalı ve az bulutlu 29
Antalya: Az bulutlu ve açık 29
Samsun: Parçalı çok bulutlu 17
Trabzon: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı 17
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 12
Diyarbakır: Parçalı zamanla az bulutlu ve açık 26

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem