Meteoroloji'den çok kuvvetli yağış uyarısı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, gece saatlerinden itibaren bölgede sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.YER YER ÇOK KUVVETLİ Yağışlar Muğla'nın Fethiye ve Seydikemer, Antalya'

Meteoroloji'den çok kuvvetli yağış uyarısı geldi
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, gece saatlerinden itibaren bölgede sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

YER YER ÇOK KUVVETLİ
 
Yağışlar Muğla'nın Fethiye ve Seydikemer, Antalya'nın merkez, Elmalı, Korkuteli ve Kemer ilçelerinde, Burdur ve Isparta'nın il genelinde yarın öğleden sonra kuvvetli, yer yer çok kuvvetli, zaman zaman dolu şeklinde olacak. 
 
Hava sıcaklığı, gündüz 4 ila 6 derece azalacak. Rüzgar, kuzey ve kuzeybatı, Antalya civarında sabah saatlerinden itibaren güney yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem