Meteoroloji'de tüm yurda uyarı

Yapılan son değerlendirmelere göre Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa,

Meteoroloji'de tüm yurda uyarı

Yapılan son değerlendirmelere göre Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır, Osmaniye, Malatya, Elazığ ve Sivas çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeyli yönlerden kuvvetlice esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı 15

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu (Rüzgar kuzey ve kuzeydoğulu yönlerden yer yer kuvvetli esecek) 13

İzmir: Parçalı ve az bulutlu (Rüzgar kuzey kıyılarında, kuzey ve kuzeydoğulu yönlerden yer yer kuvvetli esecek) 22

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 21

Antalya: Parçalı bulutlu 23

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 12

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (Yağışların il genelinde kuvvetli olması bekleniyor) 18

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem