Messi'den eşine az rastlanır hareket!

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi bugüne kadar eşine pek sık rastlanmayan bir harekete imza attı. Ülkesi ile Copa America'da mücadele eden oyuncunun, son Paraguay karşılaşmasının ardından maçın adamı seçildiği ancak bu ödülü almayı reddettiği

Messi'den eşine az rastlanır hareket!

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi bugüne kadar eşine pek sık rastlanmayan bir harekete imza attı. Ülkesi ile Copa America'da mücadele eden oyuncunun, son Paraguay karşılaşmasının ardından maçın adamı seçildiği ancak bu ödülü almayı reddettiği ortaya çıktı.

2-2 beraberlikle sona eren maçta, takımının gollerinden bir tanesini kaydeden yıldız futbolcunun, en iyi isim olarak belirlenmesinin ardından bu karar itiraz ettiği, üzüntülerini dile getirerek ödülü geri çevirdiği belirtildi. Bunun üzerine ödül Paraguaylı Nelson Valdez'e verildi.

Konuyu görüşen kupanın yönetim kurulu, bu hareketinden dolayı Messi'ye herhangi bir ceza verilmesine gerek olmadığı sonucuna vardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler