Mert'in Katili Yakalandı

 Kars'ta, kaybolduktan bir gün sonra cesedi eski bir tabyanın içinde bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın büyükbabası Alihan Aydın, torununun katil zanlısının yakalanmasına ilişkin, "Başbakanımızdan Cenabı Allah razı olsun. Ona minnettarım. Allah onu başımız

Mert'in Katili Yakalandı

 Kars'ta, kaybolduktan bir gün sonra cesedi eski bir tabyanın içinde bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın büyükbabası Alihan Aydın, torununun katil zanlısının yakalanmasına ilişkin, "Başbakanımızdan Cenabı Allah razı olsun. Ona minnettarım. Allah onu başımızdan eksik etmesin" dedi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zanlının yakalanmasına sevindiklerini belirterek, yakalandı haberini televizyondan geçen alt yazıdan öğrendiklerini söyledi.

Zanlının yakalanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Aydın, "Başbakanımızdan Cenabı Allah razı olsun. Ona minnettarım. Onun ayağının altında öleyim. Allah onu başımızdan eksik etmesin" diye konuştu.

Kars halkına, Vali Eyüp Tepe'ye, Emniyet Müdürü Ercan Çakmak'a ve diğer ilgililere de teşekkür eden Aydın, "Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok minnettarım. Televizyondan alt yazı geçmiş. Bize de millet söyledi" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem