Merkez’e bir eleştiri de MHP’den

MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Merkez Bankası’nın faiz oranlarını değiştirmemesine ilişkin, "Ek sıkılaştırmanın olduğu günlerde faizin artırılabileceği söyleniyor. Merkez Bankası proaktif davranamıyor" dedi. MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk

Merkez’e bir eleştiri de MHP’den
MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Merkez Bankası’nın faiz oranlarını değiştirmemesine ilişkin, "Ek sıkılaştırmanın olduğu günlerde faizin artırılabileceği söyleniyor. Merkez Bankası proaktif davranamıyor" dedi.
 
MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Merkez Bankası’nın faiz oranlarını artırmamasına ilişkin, "Ek sıkılaştırmanın olduğu günlerde faizin artırılabileceği söyleniyor. Merkez Bankası proaktif davranamıyor" dedi.
 
HSYK’nın yeni kararnamesine göre çok sayıda hakim ve savcının yerinin değiştirilmesine ilişkin bir soru üzerine ise Ayhan, "Bu gelişmeleri münferit bir olay olarak değerlendirmek mümkün değil. 2010 yılında Anayasa’da değişiklik için referandum ortaya çıktı, bu yapı oluşturuldu. Bu yapının oluşturulması sonucunda bu sistem çalışıyordu. Gördük ki yargı mensuplarının şu halinden memnun olduğu ortaya çıkıyor. Hükümet yargıyı ele geçirme operasyonuyla her şeyi yaptıysa, teklif getirdiyse, bunun aciliyeti var. Hükümet kendini korunma zırhına almaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem