Merkel Antalya’da

Almanya Başbakanı Angela Merkel, G20 Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere Antalya'ya geldi.G20 üyesi ülkelerin liderleri Antalya Belek'te düzenlenecek zirveye katılmak üzere Türkiye'ye gelmeye devam ediyor. Almanya Başbakanı Angela Merkel, G20 Liderler Zirv

Merkel Antalya’da

Almanya Başbakanı Angela Merkel, G20 Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere Antalya'ya geldi.

G20 üyesi ülkelerin liderleri Antalya Belek'te düzenlenecek zirveye katılmak üzere Türkiye'ye gelmeye devam ediyor. Almanya Başbakanı Angela Merkel, G20 Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere Antalya'ya geldi. Almanya Başbakanı Angela Merkel ve beraberindeki heyet taşıyan uçak Antalya Uluslararası Havalimanı'na iniş yaptı. Başbakan Angela Merkel havalimanında, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel karşıladı.

Almanya Başbakanı Angela Merkel'e yöresel kıyafetli çocuklar tarafından çiçek takdim edildi. Başbakan Merkel, protokolle tokalaştıktan sonra kendisi için özel olarak getirtilen limuzine bindi. Heyet, ardından geniş güvenlik önlemleri altında karayolu ile zirvenin yapılacağı otele hareket etti. Alanda bir askeri helikopter ve ambulans hazır bekletildi. Öte yandan Merkel'in geçiş yapacağı D-400 Antalya-Serik karayolunun heyetlerin geçişi için kapanan yolun yanı sıra, vatandaşların geçtiği yol da geçiş esnasında trafiğe kapatıldı.

Merkel Antalya’da

Merkel Antalya’da

Merkel Antalya’da

Merkel Antalya’da

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler