Merkel Almanya’ya döndü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmek üzere İstanbul'a gelen Almanya Başbakanı Angela Merkel, programlarının ardından Almanya'ya döndü.Almanya Başbakanı Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ah

Merkel Almanya’ya döndü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmek üzere İstanbul'a gelen Almanya Başbakanı Angela Merkel, programlarının ardından Almanya'ya döndü.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmelerde bulunmak için saat 12.00 sıralarında İstanbul'a gelmişti. Merkel, Davutoğlu ile mülteci krizi, Türkiye'ye vize muafiyeti, Türkiye'nin AB üyelik süreci ve Suriye krizinin masaya yatırıldığı görüşmelerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştükten hemen sonra Atatürk Havalimanı'na geldi. Devlet Konukevi'nde Türk ve Alman yetkililerin karşıladığı Merkel, 18.30'da Almanya'ya döndü.

Merkel Almanya’ya döndü

Merkel Almanya’ya döndü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem