Memurların rotasyonunda son durum ne ?

 Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Ankara'da düzenlediği basın toplantısında, küresel ekonomi ve Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunduktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Babacan "memurların rotasyonu" ile ilgili soru için yeni m

Memurların rotasyonunda son durum ne ?

 

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Ankara'da düzenlediği basın toplantısında, küresel ekonomi ve Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunduktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Babacan "memurların rotasyonu" ile ilgili soru için yeni modelle alakalı son durumu anlattı.
 
Türkiye'nin geçmiş dönemlerde erken emeklilik uygulaması nedeniyle "bedel ödediğini" ifade eden Babacan, geçmişte yapılan bu hataya bir daha düşmek istemediklerini dile getirdi.
 
Memurlara rotasyon uygulamasıyla ilgili son durumu anlatan Babacan, şunları kaydetti:
 
Memurlara rotasyon konusundaki çalışmalara ilişkin soru üzerine Babacan, genelde devlet memurlarının Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da uzun süre kalmak istemediklerini, göreve başladıkları zaman da ilk fırsatta hemen merkeze dönmek istediklerini söyledi. Babacan, dolayısıyla bu yönde bir model değişikliğine gitmeleri gerektiğini, ancak henüz o modelin netleşmediğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem