Memurlara üzücü haber

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, memurları ve memur olmak isteyenleri üzecek açıklama geldi.Özellikle Türk toplumunda yaygınlaşmış bir mantık vardır. Devlete kapağı at gerisi önemli değil. Bu nedenle Türkiye'nin en cazip işleri arasında de

Memurlara üzücü haber

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, memurları ve memur olmak isteyenleri üzecek açıklama geldi.

Özellikle Türk toplumunda yaygınlaşmış bir mantık vardır. Devlete kapağı at gerisi önemli değil. Bu nedenle Türkiye'nin en cazip işleri arasında devlet memurluğu gelir.
 
Ankara Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ise ezber bozacak açıklama yaptı Tiryaki, kendi belediye bünyelerinde bulunan müdür sayılarını indirdi ve ilginç bir açıklamada bulundu.
 
İŞTE TİRYAKİ'NİN O AÇIKLAMASI:
 
İş garantisi olan çok kişi, yeterince çalışmıyor... Sonunda çalışan da aynı maaşı alıyor, yatan da... Verim düşüyor.
 
Ama. İş garantisi olmayan.İşini kaybetmemek için var gücüyle çalışıyor.
 
Kritik görevlerde bulunanların asaleten tayinini yapmıyorum. Yaparsam. Verim alamadığım takdirde onları görevden alamam.Mahkemeye gider, yürütmeyi durdururlar.
 
Ama aynı görevi vekâleten yaparlarsa... Daha çok çalışırlar... Başarılı olamazlarsa görevden alırım... Mahkemeye de gidemezler.
13 yıl kaymakamlık yaptım... 8 yıldır belediye başkanıyım... Şunu gördüm... Personelde, işi kaybetme korkusu olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem