Memurlar için kritik gün!

İzin iptalleri ne olacak?

Memurlar için kritik gün!
Olağanüstü Hal (OHAL) kararının ardından operasyonların daha rahat yapılabilmesi için memurların izni iptal edilmişti. Bu kararın ardından tatil planı yapmak isteyen memurlar, "Kamuda memur izinleri ne zaman açılacak?" sorgularına başladı.

İZİNLER GÜNDEMDE

Bakanlar Kurulu ile çıkartılan ve Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile yüzbinlerce memurun izinleri iptal edilmişti. Bugün saat 12.20'de başlayan Bakanlar Kurulu'nun gündeminde memur izinleri de yer alacak. Peki memur izinleri ile ilgili karar saat kaç gibi açıklanacak?

Gündeminde birçok madde bulunduran Bakanlar Kurulu, gündem konularına göre daha uzun veya daha kısa sürebilmektedir. Daha önceki Bakanlar Kurulu toplantıları 3-4 saat arası sürerken, Olağanüstü Hal durumu nedeniyle bu toplantının uzun sürme ihtimali de beklentiler arasında. Kararın 17:00 civarında açıklanması mümkün olabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler