Memura yeni zam geliyor

Memurlara 'derece' zammı geliyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında gerçekleştirilen toplu sözleşme görüşmelerinde mutabakata varılan 'ilave 1 derece' uygulaması hayata geçiyor.   15 Ocak 2016'da görevde bulunan kamu görevlilerinden daha önce kendilerine ilave b

Memura yeni zam geliyor
Memurlara 'derece' zammı geliyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında gerçekleştirilen toplu sözleşme görüşmelerinde mutabakata varılan 'ilave 1 derece' uygulaması hayata geçiyor.
 
15 Ocak 2016'da görevde bulunan kamu görevlilerinden daha önce kendilerine ilave bir derece verilmemiş olanların bulundukları derece ve kademeleri 1 derece yükseltilecek. Bu uygulamayla kamu görevlilerinin maaşlarında 290 liraya varan artış oluşacak. 1 derece artışı, kamu görevlilerinin Şubat maaşlarına yansıyacak.
 
YÜZDE 6.91 ZAM
Bu ay maaşlarına toplu sözleşmede belirlenen yüzde 6 artış ve enflasyon farkı yansıtılacak olan kamu görevlileri, böylece önümüzdeki ay bir zamma daha kavuşmuş olacak. Kamu görevlilerinin bu ayki zammı kümülatif yüzde 6.91'i bulacak. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler