Memura toplu sözleşme!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, memura toplu sözleşme getiren yasa tasarısının bu akşam hükümet üyeleriyle yapacakları nihai görüşmenin ardından bu hafta TBMM’ye gönderileceğini söyledi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ankara

Memura toplu sözleşme!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, memura toplu sözleşme getiren yasa tasarısının bu akşam hükümet üyeleriyle yapacakları nihai görüşmenin ardından bu hafta TBMM’ye gönderileceğini söyledi. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ankara Rixos Otel’de, Türkiye İş Kurumu 6. Genel Kurulu’na katıldı. Çelik, Genel Kurul’a girişte basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Memur maaşlarıyla ve Toplu Sözleşme Yasası’yla ilgili bir gelişmenin olup olmadığının sorulması üzerine Bakan Çelik, sendikalarla görüşmelerin tamamlandığını bildirdi. Hükümet üyeleri olarak bu akşam nihai bir görüşme yapacaklarını açıklayan Bakan Çelik, “Biliyorsunuz, Başbakan Erdoğan’ın rahatsızlığı döneminde konuyu ele alma imkanımız olmamıştı. Bu hafta Meclis’e göndereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler