Memur adaylarına dikkat!

 Açıklamada, şu bilgiler verildi. "Bu amaçla hazırlanan 2012-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzunda, İlköğretim/ortaokul/ilkokul, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadrolar yer alacaktır. T

Memur adaylarına dikkat!

 

Açıklamada, şu bilgiler verildi. "Bu amaçla hazırlanan 2012-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzunda, İlköğretim/ortaokul/ilkokul, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadrolar yer alacaktır. Tercih Kılavuzu, 11-20 Temmuz 2012 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. Kılavuzda yer alan kadrolardan tercih yapabilmek için, 29 Nisan 2012 tarihinde yapılmış olan 2012-ÖMSS'ye girilmiş ve ortaöğretim mezunları için ÖMSSP1, ön lisans mezunları için ÖMSSP2, lisans mezunları için ÖMSSP3 puanının alınmış olması ya da Kura Usulü Yapılacak Yerleştirme için başvuru yapılmış olması gerekmektedir."

 

Adayların tercihlerini, belirtilen tarihlerde kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM'nin internet adresinden kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak yapabileceği vurgulandı. ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden teslim edilen tercih listelerinin geçerli olmayacağı dile getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem