Memduh Boydak sağlık kontrolünden geçirildi

Kayseri'deki operasyonda gözaltına alınan Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak ve beraberindeki 6 kişi, sabah erken saatlerde sağlık kontrolünden geçirildi.Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda Melikşah Üniversitesi çevresindeki araziler

Memduh Boydak sağlık kontrolünden geçirildi

Kayseri'deki operasyonda gözaltına alınan Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak ve beraberindeki 6 kişi, sabah erken saatlerde sağlık kontrolünden geçirildi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda Melikşah Üniversitesi çevresindeki arazilerin baskı yoluyla alınması iddiasıyla ilgili olarak Boydak Holding Ceosu ve Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak, iş adamları Necmi Somtaş, Hakkı Gazezoğlu, Ahmet Türkmen ve Mehmet Filiz ile birlikte Melikşah Üniversitesi idarecileri gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 7 kişi, sabah erken saatlerde Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan Adli Tabipliğe getirildi. Memduh Boydak ve beraberindeki iş adamları sağlık kontrolünden geçirildikten sonra yeniden Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler