Memati 2. kez baba oldu!

Hisar Intercontinental Hospital’da, bu sabah saat 10.30’da bir erkek bebek dünyaya getiren Şebnem Uygun’un, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirten  Dr. Ayşe Kara, bebeğin 2.800 kg ağırlığında ve 46 cm boyunda olduğunu söyledi. Doğumu gerçekleştiren

Memati 2. kez baba oldu!

Hisar Intercontinental Hospital’da, bu sabah saat 10.30’da bir erkek bebek dünyaya getiren Şebnem Uygun’un, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirten  Dr. Ayşe Kara, bebeğin 2.800 kg ağırlığında ve 46 cm boyunda olduğunu söyledi.

Doğumu gerçekleştiren Dr. Ayşe Kara, Hisar Intercontinental Hospital Genel Direktörü Dr. Fazlı Yılmazer ve 2 yaşındaki kızı Mihriban Balım ile basın toplantısına katılan Gürkan Uygun’un heyecanı gözlerinden okunuyordu.  Bebeğin tamamen kendisine benzediğini söyleyen Uygun, temiz yüzlü olmasını da annesinden almış dedi. Uygun, kameraları görünce mikrofonları eline alan Balım’a “mikrofon için çok erken, şimdi bunlardan uzak durman gerekiyor” diyerek kızını uzaklaştırmaya çalıştı ancak, başarılı olamadı. Balım toplantı boyunca babasını konuşturmayarak tüm dikkatleri üzerine çekti.  

Uygun, erkek babası olmanın ayrı bir heyecan verdiğini vurgulayarak, “zaten biz de erkek olmasını istiyorduk.  Allah gönlümüze göre verdi” dedi. Basın mensuplarının bebeğin ismini kimin koyduğunu  sorması üzerine, “bebeğin adı Ateş. Bizim ailede isim işlerine eşim Şebnem bakar, Ateş’i de eşim koydu. Benim de çok beğendiğim bir isim oldu” diyerek duygularını dile getirdi.  Ev işlerinde ve bebek bakımı konusunda eşine yardım edip etmediği sorulan Uygun, gaz çıkarmanın dışında bişey yapmam, her işin bir ehli vardır. İşin ehli olan eşim ilgilenir tüm bakımlarıyla "dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem