Melih Gökçek'ten ODTÜ'ye hodri meydan!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Prof. Dr. Ahmet Acar'ın yol yapımına karşı çıkmasıyla ilgili "İlk defa burada söylüyorum. Rektör resmen korkuyor." diyen Gökçek, marjinal grup ve militanların rektörü taşladığını, odasının camını çerçevesini aşağı indi

Melih Gökçek'ten ODTÜ'ye hodri meydan!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Prof. Dr. Ahmet Acar'ın yol yapımına karşı çıkmasıyla ilgili "İlk defa burada söylüyorum. Rektör resmen korkuyor." diyen Gökçek, marjinal grup ve militanların rektörü taşladığını, odasının camını çerçevesini aşağı indirdiklerini söyledi.

Gökçek, "Şu anda ODTÜ rektörü hem makamından hem de canından korkuyor kendisine bir şey yaparlar diye." iddiasında bulundu.

"RANT" İDDİASINDA BULUNUP BELGELERİ İLK KEZ GÖSTERDİ

Melih Gökçek ODTÜ'nün rant için kendi ağaçlarını katlettiğini açıklayıp belgelerini ilk kez Samanyolu Haber canlı yayınında 3 örnekle gösterip, 2003 yılından 2013 yılına kadar üniversite içindeki ağaçların rant için söküldüğünü, nereye gittiğinin ise meçhul olduğunu belirtti.

Başkan Gökçek, ODTÜ içindeki ağaçların 10 yılda plansız ve kaçak olarak katledildiğini yerlerine de kaçak yapılar dikildiğini ifade ederek, üç bölgenin önceki ve sonraki hallerinin fotoğraflarını gösterdi.

Üniversite rektörü ve öğretim üyelerine seslenen Gökçek, yol planını bozdurmaları durumunda, "ODTÜ'deki kaçak yapılarının hepsi için direk rapor tutarım. O raporun mahkemede de cezası 2-3 senedir. Haberleri olsun." diye konuştu.

KENDİ YAPTIRDIĞI ANKET SONUCUNU AÇIKLADI

Başkan Gökçek, Ankara'da kendi yaptırdığı anket sonucunu da açıkladı.

Gökçek yaptırdığı ankete göre AK Partili Belediye Başkanı adayının, 2014 yerel seçimlerinde alacağı oyun 55.2 olduğunu belirtti.

CAMİ YIKIMINA YÖNELİK İDDİALARA CEVAP VERDİ

Melih Gökçek, "Başbakan Erdoğan'ın önünde cami bile olsa eğer yol oradan geçecekse biz o camiyi yıkarız, gideriz o camiyi bir başka yere yaparız." açıklamasında sonra Gürsel Tekin'in AK Parti'nin yıktığı camileri açıklayacağına yönelik söylemine de cevap vererek şunları söyledi:

"Açıklasın. Çok cami yıktık. Biz yol olduğu zaman eski camileri yıkarız yerine de yenilerini yaparız. Şu anda da Ankara'ya dev bir cami yapıyoruz. Animasyonunu izleyince bile mest oluyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler