Mehmet Yiğit Alp 'Bedel' ödetecek!

Haber61/Magazin ServisiTrabzon ve Trabzonspor camiasının yakından tanıdığı önemli simalarından Mehmet Yiğit Alp'in sahibi olduğu Türkiye'nin en büyük yapım şirketlerinden NTC'nin yeni dizisi Bedel, izleyici ile buluştu. Öncesinde düzenlenen Gala'da oyuncu

Mehmet Yiğit Alp  'Bedel' ödetecek!

Haber61/Magazin Servisi

Trabzon ve Trabzonspor camiasının yakından tanıdığı önemli simalarından Mehmet Yiğit Alp'in sahibi olduğu Türkiye'nin en büyük yapım şirketlerinden NTC'nin yeni dizisi Bedel, izleyici ile buluştu. Öncesinde düzenlenen Gala'da oyuncular ve magazin dünyası bir araya geldi. Ayrıca yine Alp'in yapımcılığını üstlendiği büyük beğeni toplayan ve 2. sezon çekimleri yapılan 'Kardeş Payı' da yeniden ekranla buluştu...

Dün akşam ilk bölümü yayınlanan, ATV’nin yeni dizisi Bedel’i tüm oyuncuları birlikte izledi.
Başrollerini Sedef Avcı, Necip Memili, Berk Erçer’in paylaştığı, çarpıcı öyküsü ile çok konuşulacak dizi “Bedel” izleyicisiyle buluştu.

10968712_895428827218265_1874776532_o.jpg

Yapımcılığını NTC Medya, Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Ulaş İnaç var, senaristleri ise Özgür Evren Heptürk, Leyla Karaloğlu ve Seval Bozkurt.
Bedel her Perşembe 20.00’de atv’de...

“KARDEŞ” OLMAK YERİNE “DÜŞMAN” OLMAYI TERCİH EDEN İKİ ADAMIN, BİR KADININ AŞKI İÇİN ÖLÜMÜNE MÜCADELESİ…

Hikaye: Yakıcı, yok edici bir aşkın üç kahramanı Ali, Begüm ve Vedat’ın hikâyesi... Yıllar önce uğradığı haksızlıkların intikamını almaya yemin etmiş Ali’nin; yaşama duyduğu öfke ve hıncı kumar masalarından çıkaran, içindeki şeytana yenilip güzeller güzeli karısını kumarda öne süren Vedat’ın ve böylesi bir aşağılanmanın acısıyla, unutamadığı aşkı arasında kalan Begüm’ün çarpıcı öyküsü… Birbirlerine “kardeş” olmak yerine “düşman” olmayı tercih eden iki adamın bir kadının aşkı için yaptıkları ölümüne mücadele, geçmişin karanlık sırlarının ortaya çıkmasına neden olacak, sadece kendilerinin değil, etraflarındaki herkesin hayatını derinden etkileyecektir.

10967645_895428803884934_1376681233_o.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem