Mehmet Selim Kiraz’ın adı bir parka verildi

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, yaptığı açıklamada; “Teröristlerce şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’a rahmet, ailesine ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesi hepimizi de

Mehmet Selim Kiraz’ın adı bir parka verildi

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, yaptığı açıklamada; “Teröristlerce şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’a rahmet, ailesine ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesi hepimizi derin bir acıya boğdu. Terörün ve şiddetin karşısında birlik, beraberlik, kardeşlik ve barış içinde huzurla yaşayacağımız bir ülke için daha çok çalışmalıyız. Terörün her türlüsünü, aktörleri, amaçları, teşvik edicileri ve mazur göstericileri her kim ve her ne olursa olsun lanetliyorum. Bu insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Şehit Savcı Mehmet Selim’in adını Köşkümüzde yaşatacağız. Savcı Kiraz’ı şehit edenler, değerlerimizi hedef alanlar göreceklerdir ki bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir. Şehit olan Savcımız Mehmet Selim Kiraz’a yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesinin ve milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Mehmet Selim Kiraz Parkı’nı yaşatacaklarını kaydeden Kılınç, “Köşk merkez Çarşı Mahallesi DDY Kenarı kuzeyinde yer alan Çarşı Mahallesi çevre yolu kenarında mevcut Yürüyüş Yolu ve Dinlenme Parkımızın adını ‘Mehmet Selim Kiraz Parkı’ ismini verdik. Milleti ve devleti için şehit olmuş Cumhuriyet Savcımızın ismini ebediyen yaşatacağız. Aziz şehidimizin ruhu şad olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem