Mehmet Müezzinoğlu'ndan Başbakanlık açıklaması

Mehmet Müezzinoğlu, başbakan olması halinde boğa keseceklerini söyleyen Keşan ilçesi muhtarlarına cevap verdi. Edirne’nin Keşan ilçesindeki köy muhtarlarının başbakan olması halinde boğa keseceklerini açıkladıklarının hatırlatılması üzerine Sağlık Bakanı

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Başbakanlık açıklaması

Mehmet Müezzinoğlu, başbakan olması halinde boğa keseceklerini söyleyen Keşan ilçesi muhtarlarına cevap verdi.

Edirne’nin Keşan ilçesindeki köy muhtarlarının başbakan olması halinde boğa keseceklerini açıkladıklarının hatırlatılması üzerine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Onlar şimdiden kessinler fakire fukaraya yedirsinler” dedi.
 
Kayseri’de yapılan şehir hastanesinde incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na basın mensupları 22 Mayıs’ta yapılacak olağanüstü kongrede adının Genel Başkanlık ve Başbakanlık için geçtiğini sorması üzerine, “O süreçler tabiatında yürür ve 22 Mayıs’ta Genel Başkanımızı hep birlikte AK Parti delegesi seçer. 80 milyon ülke insanımız da yeni başbakanımız da buluşur. Benim söyleyeceğim bir şey yok bu konuda” cevabını verdi.
 
Edirne’nin Keşan ilçesindeki köy muhtarlarının başbakan olması halinde boğa keseceklerini açıkladıklarının hatırlatılması üzerine ise Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, “Onlar şimdiden kessinler fakire fukaraya yedirsinler” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem