Mehmet Atalay ilk o ilçeden başlayacak…

Haber61/Haber Servisi - Haziran ayında yapılacak Genel Seçimlerde milletvekilliği aday adaylığı için Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü’nden istifa ederek aday adaylığını açıklayan Mehmet Atalay Trabzon’a yarın geliyor.AK Parti Trabzon Milletvekili aday ad

Mehmet Atalay ilk o ilçeden başlayacak…

Haber61/Haber Servisi - Haziran ayında yapılacak Genel Seçimlerde milletvekilliği aday adaylığı için Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü’nden istifa ederek aday adaylığını açıklayan Mehmet Atalay Trabzon’a yarın geliyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olarak ilk kez Trabzon’a gelecek olan Atalay’ın ziyaret programı dikkat çekti. Sabah saat 10’da AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’yi ziyaret ettikten sonra Ortahisar İlçesi’ne aday adaylığı başvurusunu sunacak ardından Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü ziyaret edecek. Buraya kadar herşey normal karşılanırken Atalay enteresan bir şekilde ilk teşkilatlara yönelik ilçe ziyaretini Beşikdüzü’nde gerçekleştirecek.

Yarın saat 15.30’da AK Parti Beşikdüzü İlçe teşkilatını ziyaret edecek. Kentin batısından başlayan Atalay öğleden sonra Doğusuna yani memleketi olan Of İlçesi’ne geçecek. Sonrada tüm ilçeleri ziyaretlerini sürdürecek. Teşkilatlarında merak ettiği ‘İlk neden Beşikdüzü?’sorusuna Atalay, “Ankara’da Beşikdüzü Belediye başkanımız ile karşılaştım. Mutlaka bizim ilçeden önce başlayın diyerek ricada bulundu. Bende bu ricayı kırmak istemedim. Sonuçta Trabzon bir bütündür bölgesi ilçesi yok. Benim için Of neyse Çarşıbaşı da o’dur. Beşikdüzü neyse Hayrat da odur. Önce en batı sonra en doğu diye karar alarak başlayacağım. Trabzon’da nereye hangi ilçeye hangi beldeye giderseniz gidin bizim eserlerimizle karşılacaksınız. Akçaabat ağırlıkta olmak üzere her ilçeye iki olimpiyat tesisi, spor salonları, futbol sahaları yaptık” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler