Mehmet Ali Erbil'e jet yanıt!

Cem Yılmaz, "Kadrosunu biraz değiştirse iyi olur" diyen Mehmet Ali Erbil'e yanıt verdi: "Kendi film çekerse bizi oynatmasın. Bizim kabiliyetimiz belli" Cem Yılmaz önceki gün 'Pek Yakında' filminde rol aldığı Ozan Güven ve Zafer Algöz'le birlikte Güven Kır

Mehmet Ali Erbil'e jet yanıt!
Cem Yılmaz, "Kadrosunu biraz değiştirse iyi olur" diyen Mehmet Ali Erbil'e yanıt verdi: "Kendi film çekerse bizi oynatmasın. Bizim kabiliyetimiz belli"
 
Cem Yılmaz önceki gün 'Pek Yakında' filminde rol aldığı Ozan Güven ve Zafer Algöz'le birlikte Güven Kıraç'ın Cihangir'deki sergisine gitti. Mekân çıkışı kendisini senaryo hırsızlığıyla suçlayan Levent Kırca'ya cevap veren Yılmaz, "Her filmde başıma böyle işler geliyor, üzücü bir durum" yorumunda bulundu.
 
'PEK Yakında' filminin oyuncuları Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz önceki akşam Güven Kıraç'ın sergi açılşına katıldı. Cihangir'deki Carrine adlı mekânda düzenlenen sergiye birçok ünlü isimden destek geldi. Pek Yakında ekibinin yanı sıra Ceyda Düvenci ve Berrak Tüzünataç gibi isimler de katıldı. Cem Yılmaz sergi için "Güven çok güzel işler yapmış, beğendim, daha güzel işler yapar inşallah" dedi. Levent Kırca'nın "Pek Yakında filminin senaryosu bana ait" iddiası ve tazminat davası için "Evet tazminat davası açmış, çok üzücü. Bizim yaptığımız işlerin böyle etkisi oluyor, her filmde başıma böyle işler geliyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler