Mehmet Ali Erbil'e 18'lik sevgili

Tuğba Coşkun'dan boşandıktan sonra sürekli genç güzellerle dolaşan Mehmet Ali Erbil, işin suyunu çıkardı!Önceki akşam Beyoğlu'nda Kokosh Meyhane'ye giden Mali, burada menajeri Stelyo Pipis ve 3 güzelle felekten bir gece çaldı. Ünlü komedyenin; içeride en

Mehmet Ali Erbil'e 18'lik sevgili

Tuğba Coşkun'dan boşandıktan sonra sürekli genç güzellerle dolaşan Mehmet Ali Erbil, işin suyunu çıkardı!

Önceki akşam Beyoğlu'nda Kokosh Meyhane'ye giden Mali, burada menajeri Stelyo Pipis ve 3 güzelle felekten bir gece çaldı. Ünlü komedyenin; içeride en çok yakınlaştığı kişi ise kumral bir genç kızdı! Mehmet Ali Erbil, mekandan geç saatlerde ayrıldı.

İçeride eğlendiği kumral güzelle kol kola Beyoğlu'nda dolaşan Mali, gazetecileri de hiç umursamadı. Kızı yaşındaki güzelle samimi görüntüler sergileyen komedyen, 18 yaşındaki genç kızla aynı arabaya binerek Beyoğlu'ndan ayrıldı. Mali'nin bu hallerini görenler; "55 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, kızı yaşındakilerle nasıl rahat geziyor?" yorumu yaptı.

DAHA ÖNCE GAY BAR KAPISINDA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil daha önce Asmalımescit' te meşhur bir gay bardan çıkarken görüntülenmişti.

" BİZ İNSANLARI VE BARLARI AYIRMIYORUZ"

Mekan çıkışı karşısında bir anda gazetecileri görünce şaşıran Mehmet Ali Erbil bir muhabirin ''Gay bardan çıkıyorsunuz?'' sorusu üzerine, ''Bir bardan çıkıyoruz. Siz barları ayırıyor musunuz? Öyle ya da böyle biz ayırmıyoruz, insanları ya da barları. Ben ilk defa geliyorum buraya. Bir şov var dedi arkadaşlar bende şovu izlemeye geldim'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler