’’Meclis’te PKK’yı istemiyoruz"

Son günlerde artan terör olayları nedeniyle Nevşehir'de bir grup vatandaş tarafından teröre lanet mitingi düzenlendi.Nevşehir'de bir grup vatandaş tarafından teröre lanet mitingi düzenlendi. Borsa kavşağından başlayan yürüyüş Hükümet Konağı önünde son bul

’’Meclis’te PKK’yı istemiyoruz"

Son günlerde artan terör olayları nedeniyle Nevşehir'de bir grup vatandaş tarafından teröre lanet mitingi düzenlendi.

Nevşehir'de bir grup vatandaş tarafından teröre lanet mitingi düzenlendi. Borsa kavşağından başlayan yürüyüş Hükümet Konağı önünde son bulurken, yürüyüşe yaklaşık 200 kişi katıldı. Teröre lanet mitingine katılan vatandaşlar, "Kahrolsun PKK, Ne Mutlu Türküm Diyene, Her Türk Asker Doğar, İdam Getirilsin Apo Asılsın, Mecliste PKK İstemiyoruz" sloganları eşliğinde yürüdüler.

Hükümet Konağı önünde sona eren yürüyüş sonrasında yürüyüş düzenleme komite başkanı Ömer Faruk Şahin isimli vatandaş basın açıklaması yaptı. Şahin açıklamasında, "Güzel Türkiye'mizde son zamanlarda yaşanan hain terör olayları ve art arda gelen şehit haberleri yüce milletimizin ciğerini yakmıştır. Atamız Fatih Sultan Mehmet Han'ın savaşçı ve fetih ruhu ülkemizde yaşayan vatanını, milletini karşılıksız seven her bir vatandaşımızda son damla kanımıza kadar mevcuttur bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Milletin sabrı taştı taşıyor sabrımızı hiçbir hain sınamaya kalkmasın bu ülkenin evlatlarına kurşun sıkan vatansızlar ve bayraksızlara gereken cevabı geçmişte olduğu gibi bugün de veriyoruz vermeye de devam edeceğiz. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaşayan vatanını, milletini seven Kürt kardeşlerimize de buradan sesleniyorum. Bu soysuz hainlere gereken tepkiyi koyun. Namuslu insanlar namussuzlar kadar yürekli olmadıkça herkes vatanına bayrağına sahip çıkmadıkça biz tek vücut olmadıkça bu hainler temizlenemez. Sözlerimi bitirmeden evvel vatani görevini yapan milletinin can ve mal güvenliği için Allah yolunda şehit olan bütün asker ve polislerimize Allah'tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizden bizlere haklarını helal etmelerini ümit ediyorum" diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla yürüyüş sona erdi.

’’Meclis’te PKK’yı istemiyoruz

’’Meclis’te PKK’yı istemiyoruz

’’Meclis’te PKK’yı istemiyoruz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem