Meclis'te bomba paniği

CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın’a gelen bir hediye, TBMM’de önce bomba şüphesi yarattı, sonra kapağı açıldığında Zeki Müren’in bir parçasının çaldığı müzik kutusu olduğu anlaşıldı.Ayaydın’a bundan bir süre önce TBMM’deki makamına bir içki firması

Meclis'te bomba paniği

CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın’a gelen bir hediye, TBMM’de önce bomba şüphesi yarattı, sonra kapağı açıldığında Zeki Müren’in bir parçasının çaldığı müzik kutusu olduğu anlaşıldı.

Ayaydın’a bundan bir süre önce TBMM’deki makamına bir içki firması tarafından kutu içinde bardağıyla birlikte rakı şişesi gönderildi. Kutu, TBMM’nin ziyaretçi bölümünde kontrolden geçerken endişe doğurdu. X-ray cihazından geçirilen kutu, güvenlik görevlilerinde, bomba olabileceği şüphesi yarattı.

ZEKİ MÜREN PARÇASI ÇALDI
TBMM’deki polis ekipleri kutuyu alarak, binanın dışına çıkardı. Burada, bomba imha uzmanı ekiplerince incelenen kutu, sürpriz yarattı. Kutunun kapağı açıldığında, Zeki Müren’in seslendirdiği bir parça duyuldu.

Ayaydın, yaptığı açıklamada, bir içki firmasının, 100 tane özel üretim şeklinde yaptığı, 1938’deki rakı formülünden üretilmiş bir rakı şişesini, bardağıyla birlikte özel kutuda kendisine hediye gönderdiğini söyledi. Ayaydın, kutunun kapağı açıldığında ise Zeki Müren’in bir parçasının çalındığını ifade etti. İçki içmediğini ifade eden Ayaydın, bu kutuyu odasına koyduğunu, gelen ziyaretçilere kapağı açıp Müren’i dinlettiğini anlattı. Ziyaretçilerden kutuya çok talep geldiğini, herkesin ”Bunu bana ver” dediğini ifade eden Ayaydın, ”Rakı seven bir arkadaşıma verdim. Ona misafir gittiğimde bu sefer o bana Zeki Müren’i dinletiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem