Meclis'e başörtüsüyle gelecek mi?

Şahkulubey, iddialara ilişkin, "Meclis'e nasıl geleceğim konusunda öncelikle benim karar vermem gerekiyor. Kararımı verdikten sonra bu kararımı AK Parti Grubu ile paylaşacağım ve ona göre hareket edeceğim. Sonuçta bağımsız bir milletvekili değilim, AK Par

Meclis'e başörtüsüyle gelecek mi?

Şahkulubey, iddialara ilişkin, "Meclis'e nasıl geleceğim konusunda öncelikle benim karar vermem gerekiyor. Kararımı verdikten sonra bu kararımı AK Parti Grubu ile paylaşacağım ve ona göre hareket edeceğim. Sonuçta bağımsız bir milletvekili değilim, AK Parti milletvekiliyim" dedi.

Şahkulubey, yaptığı açıklamada, hasta olduğunu ve bu nedenle evde dinlendiğini belirterek, henüz Meclis'e de gelemediğini, rahatsızlığı nedeniyle evde misafir bile kabul etmediğini söyledi.

"Hacda başınızı örttünüz ve o şekilde de devam ediyorsunuz" sözleri üzerine Şahkulubey, "Daha bir yere çıkmadım doktor dışında" dedi.

Şahkulubey, "Meclis'e başörtülü mü gelmeyi düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Bununla ilgili pek bir şey söylemek istemiyorum. Meclis'e nasıl geleceğim konusunda öncelikle benim karar vermem gerekiyor. Kararımı verdikten sonra bu kararımı AK Parti Grubu ile paylaşacağım ve ona göre hareket edeceğim. Sonuçta bağımsız bir milletvekili değilim, AK Parti milletvekiliyim" yanıtını verdi.

"Eğiliminiz sanki mevcut halinizle devam etmek ister gibi" sözleri üzerine ise Şahkulubey, "Çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Çünkü oranın (hac) manevi havası çok ayrı, orası anlatılmaz, yaşanması lazım" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Yeni Şafak Gazetecilik A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan köşe yazısı/habere aktif link verilerek kullanılabilir.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler