Meclis arabasıyla PKK mezarına

BDP Grup Başkan Vekili Pervin Buldan, Iğdır'da partililerle bayramlaştıktan sonra meclis aracıyla güvenlik güçlerince öldürülen teröristlerin mezarlarını ziyaret etti!Buldan, seçim bölgesi olan Iğdır'a gelerek partililerle bayramlaştı. Parti binasındaki t

Meclis arabasıyla PKK mezarına

BDP Grup Başkan Vekili Pervin Buldan, Iğdır'da partililerle bayramlaştıktan sonra meclis aracıyla güvenlik güçlerince öldürülen teröristlerin mezarlarını ziyaret etti!

Buldan, seçim bölgesi olan Iğdır'a gelerek partililerle bayramlaştı. Parti binasındaki törenin ardından Buldan, Iğdır Belediye Başkan Vekili Hüseyin Malk ve partililer ile Aralık ilçesine bağlı köylere geçerek vatandaşlarla bayramlaştı.

Pervin Buldan, "TBMM 029" plakalı meclis aracıyla bir köy mezarlığına giderek, güvenlik güçlerince öldürülen teröristlerin mezarlarını ziyaret etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler