Mecidiyeköy’ü su bastı

Şişli Mecidiyeköy'ün en işlek caddesi üzerinde patlayan isale borusu sürücüleri şoka uğrattı. Patlayan boru nedeniyle yol göle dönerken, sürücüler duruma isyan etti.Şişli Mecidiyeköy'de, sabah evinden çıkarak işlerine gitmek isteyen vatandaşlar, İstanbul'

Mecidiyeköy’ü su bastı

Şişli Mecidiyeköy'ün en işlek caddesi üzerinde patlayan isale borusu sürücüleri şoka uğrattı. Patlayan boru nedeniyle yol göle dönerken, sürücüler duruma isyan etti.

Şişli Mecidiyeköy'de, sabah evinden çıkarak işlerine gitmek isteyen vatandaşlar, İstanbul'un göbeğindeki en işlek caddesinde patlayan isale borusunu görünce şaşkına döndü. Büyükdere Caddesi üzerinde yapılan asfalt traşlamaları esnasında patladığı sanılan isale borusu vatandaşlara zor anlar yaşattı. İşlerine gitmek için evden çıkan vatandaşlar, trafik ışıklarına geldiği sırada gördüğü manzara karşıssında hayrete düştü. Bazı sürücüler duruma tepki gösterirken, bazı vatandaşlar da gördükleri manzara karşısında trafik ışıklarına aldırış etmeden yoluna devam etti. Bazı vatandaşlar ise manzarayı cep telefonlarıyla görüntüledi.

Olayı gören sürücüler, "Söyleyecek bir şey yok. Burası Türkiye, her şey olur. Yataktan kalkıp akıllarına gelirse bir şeyler yaparlar. Asfaltı kazıyorlar. Bilinçsiz insanların yapmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Tertemiz su boşu boşuna aktı" dedi.

Mecidiyeköy’ü su bastı

Mecidiyeköy’ü su bastı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler