Mecidiyeköy'de bomba paniği

 Mecidiyeköy 'de E-5 Karayolu kenarında bir ağacın üzerinde bulunan şüpheli çanta paniğe neden oldu. Bomba uzmanının itfaiye merdivenini kullanarak incelediği çanta boş çıkarken, trafik bir süre durduruldu. BOMBA UZMANINA HABER VERİLDİ E-5 Karayolu Edirne

Mecidiyeköy'de bomba paniği

 

Mecidiyeköy 'de E-5 Karayolu kenarında bir ağacın üzerinde bulunan şüpheli çanta paniğe neden oldu. Bomba uzmanının itfaiye merdivenini kullanarak incelediği çanta boş çıkarken, trafik bir süre durduruldu.
 
BOMBA UZMANINA HABER VERİLDİ
 
E-5 Karayolu Edirne istikametinde yol kenarındaki bir ağacın üzerinde bulunan laptop çantasını fark eden vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemi alarak bomba uzmanına haber verdi.
 
METROBÜS SEFERLERİ DURDURULDU
 
Bomba uzmanının ağaçtaki çantaya ulaşabilmesi için itfaiyeden de yardım istendi. Bu arada E-5 Karayolu çift yönlü olarak trafiğe kapatılırken, metrobüs seferleri de durduruldu. Özel giysilerini giyen bomba uzmanı, itfaiye merdiveniyle ağaca uzanarak çantayı aldı. Yapılan incelemede çantanın boş olduğu anlaşıldı.
 
Öte yandan trafiğin durdurulması üzerine otobüs ve taksilerde bulunan vatandaşlar gidecekleri yerlere ulaşmak için araçlardan inerek yürüdü. Yaklaşık 10 dakika kapalı kalan E-5 trafiği, çantanın boş olduğunun anlaşılması üzerine yeniden açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem