MEB'e ses bombalı saldırı!

Küçük çaplı hasara yol açan olayların ardından ilçe genelinde güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı.Polis, akşam saatlerinden itibaren, BDP desteği ile milletvekili seçilen ancak tutukluluk hali devam eden bağımsız milletvekilleri için yürüyüş düzenle

MEB'e ses bombalı saldırı!

Küçük çaplı hasara yol açan olayların ardından ilçe genelinde güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı.

Polis, akşam saatlerinden itibaren, BDP desteği ile milletvekili seçilen ancak tutukluluk hali devam eden bağımsız milletvekilleri için yürüyüş düzenleneceği bilgisi üzerine Viranşehir'de geniş önlem aldı. Şanlıurfa'dan da çok sayıda polis memurunun zırhlı araçlarla takviye geldiği ilçede, yürüyüşün olabilme ihtimali bulunan Karacadağ Caddesi üzerinde önlem alındı. Bu sırada çok sayıda polis, kalabalığın toplanabileceği diğer noktalarda da tedbir aldı.

Polisin yoğun güvenlik önlemi üzerine izinsiz yürüyüş gerçekleşmezken, geç saatlerde Yenişehir Mahallesi'nde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesine ses bombası atıldı. Büyük gürültüye yol açan patlamanın ardından olay yerine giden polislerin yaptığı incelemede, patlayıcının ses bombası olduğu saptandı. Küçük çaplı hasara yol açan saldırıya ilişkin soruşturma yürütülürken, bir süre sonra aynı mahallede bulunan özel bir kolejin bahçesinden de patlama sesi duyuldu. Kolej bahçesine giden polisler, burada da gürültüye yol açan patlayıcının ses bombası olduğunu belirledi. Küçük çaplı hasarlara yol açan iki saldırıya ilişkin soruşturma başlatan polis, olay yerlerinde bulduğu patlayıcı parçalarını incelemek üzere toplarken, çevredeki vatandaşların da bilgisine başvurdu.

Peş peşe patlayan ses bombalarının ardından ilçede güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkarıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem