Mazbatayı aldı ilk icraatı istifa etti

Çorum’un Dodurga ilçesinde, 30 Mart yerel seçimlerinde Demokrat Parti’den belediye başkanı seçilen Mustafa Aydın, mazbatasını alır almaz belediye meclis üyeleriyle birlikte partisinden istifa etti.Osmancık İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldıktan sonra

Mazbatayı aldı ilk icraatı istifa etti

Çorum’un Dodurga ilçesinde, 30 Mart yerel seçimlerinde Demokrat Parti’den belediye başkanı seçilen Mustafa Aydın, mazbatasını alır almaz belediye meclis üyeleriyle birlikte partisinden istifa etti.

Osmancık İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldıktan sonra bir açıklama yapan Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, ilçede kendisinden önce görev yapan belediye başkanının başlattığı projeleri aynen devam ettireceğini belirterek, “Konulan taşların üzerine bir fazla da biz taş koyarak Dodurga için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Seçim sürecinde halkımıza sunduğumuz projelerimizi gerçekleştirmeye çalışırken, Dodurga’nın yeni yeni kazanımlar elde etmesi için gereken gayretimizi sarf edeceğiz” dedi.

İLK İCRAATI PARTİSİNDEN İSTİFA ETMEK OLDU

30 Mart yerel seçimleri öncesi Mustafa Aydın ve Bekir Kılıç, belediye başkan adaylığı için müracaatta bulunmuştu. AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu Aydın aday gösterilmezken, Dodurga Belediye Başkan adayı Bekir Kılıç olmuştu.

Mazbatasını bugün alan Aydın’ın ilk icraatı, yerel seçimlere katıldığı partisi Demokrat Parti’den meclis üyeleri ile birlikte istifa etmek oldu.

Mazbatasını almasının ardından seçilmiş olduğu DP’ye istifasını sunan Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “Sayın Başbakanımızın izlediği politikayı aynen benimsiyoruz ve yapmış olduğu çalışmalarını yakın takip ediyoruz. Birlikte seçimi kazandığımız meclis üyelerimizle toplu olarak istifamızı sunduk. Şu an bağımsız olarak görevimizi devraldık, çalışmalarımızı şu an için bağımsız olarak sürdüreceğiz” diye konuştu.

2009 YILINDA BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLEMEYEN AYDIN, PALANDÖKEN’İN KORUMALIĞINI YAPMIŞTI

2004 yılında belediye başkanı seçilen Aydın, 5 yıl boyunca belediye başkanlığı görevinde bulunmuştu. 29 Mart 2009 yılında yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde yeniden seçilemeyen Mustafa Aydın, Ankara Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü’nde göreve başladı. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in yakın koruması olarak görevlendirilen Aydın, daha sonra kurumlar arası geçiş yaparak Çorum İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem