Marmara'da korkutan deprem!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nin verilerine göre, deprem saat 06.13'te, Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinin 13 kilometre güneyinde, yerin 9,6 kilometre derinliğinde gerçekleşti.2

Marmara'da korkutan deprem!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nin verilerine göre, deprem saat 06.13'te, Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinin 13 kilometre güneyinde, yerin 9,6 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

2 ARTÇI DEPREM DAHA OLDU

Saat 06.21 ise yine merkez üssü Marmara Ereğlisi olan 4.0 büyüklüğünde, saat 06.25'te de yine merkez üstü Marmara Denizi Marmara Ereğlisi açıklarında 2.8 büyüklüğünde artçı depremler meydana geldi. Deprem, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli ile İstanbul'un bazı ilçelerinde de hissedildi.

AFAD: CAN VE MAL KAYBI YOK

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Marmara Denizi'nde meydana gelen depremlerde can ve mal kaybı yaşanmadığını duyurdu.

AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada, "27 Kasım 2013 Çarşamba günü saat 06.13'te Marmara Denizi'nde 4,7, saat 06.21'de ise 4,0 büyüklüğünde iki deprem meydana gelmiştir. 6.97 ve 7.01 km derinliğindeki depremlerin Marmara Ereğlisi'ne uzaklıkları 19.18 km ve 20.02 km olarak ölçüldü. Depremlerde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Bölgedeki deprem aktivitesi Başbakanlık AFAD tarafından 7/24 takip edilmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem