Mardin'de silahlı saldırı!

Mardin'in Derik ilçesinde dün gece kimliği belirsiz kişi yada kişilerin açtığı ateş sonucu, motosiklet ile seyir halinde olan 2 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi ise yaralandı.   Saldırının yaşamını yitiren kişilere mi, yoksa yanlarından geçtikleri ve saldırı

Mardin'de silahlı saldırı!
Mardin'in Derik ilçesinde dün gece kimliği belirsiz kişi yada kişilerin açtığı ateş sonucu, motosiklet ile seyir halinde olan 2 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi ise yaralandı.
 
Saldırının yaşamını yitiren kişilere mi, yoksa yanlarından geçtikleri ve saldırıda yaralanan araç içinde bulunanlara mı yönelik yapıldığı öğrenilemezken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Derik'in Kale Mahallesinde bulunan Derik-Diyarbakır karayolunda dün akşam saat 20.30 sıralarında motosikletleri ile seyir halinde olan Ahmet Kaya, Sadettin Kaya ve Mirak Yıldız, Remzi Duran'ın kullandığı ve caddede park halinde olan 47 KB 904 plakalı aracın yanından geçtikleri sırada kimliği belirsiz kişi yada kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda, aldıkları kurşunlarla yaralanan Sadettin Kaya, Ahmet Kaya, Mirak Yıldız ve araçta bulunan Remzi Duran ile yanındaki Mehmet Şerif Seydoşoğlu Derik Devlet Hastanesine kaldırıldı. 18 yaşındaki Sadettin Kaya Derik Devlet Hastanesinde, 19 yaşındaki Ahmet Kaya ise Mardin'den Diyarbakır'a sevk edilirken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdi.

Saldırıda yaralanan Mirak Yıldız, Remzi Duran ve Mehmet Şerif Seydoşoğlu'nun tedavisi sürerken, saldırının motosiklet ile seyir halinde iken olayda yaşamını yitirenlere mi yoksa park halinde bulunan araçtaki iki kişiye mi yönelik yapıldığı öğrenilemezken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. Silahlı saldırıda yaşamını yitiren Sadettin Kaya ile Ahmet Kaya'ın amcası Mehmet Emin Kaya "Acımız büyüktür. Ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Hiç bir şeyden haberleri yok. Yolda iki motosikletleriyle ilerlerken öğrendiğimiz kadarıyla park halinde duran otomobile mi ateş ediliyor, nasıl olmuş ise biz de bilmiyoruz. Yeğenimiz Ahmet daha 19 yaşındaydı, 2 çocuk babasıydı, yakında askere gidecekti" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem