Mardin'de ölü sayısı 6 oldu

Mardin'in Midyat ilçesi Barıştepe köyünde fosseptik (kanalizasyon) çukuru kazısında meydana gelen göçükteki ölü sayısının 6 olduğu belirtildi.Kaymakam Fatih Akkaya'dan alınan bilgiye göre olayda 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de hastanede tedavi görüyor

Mardin'de ölü sayısı 6 oldu

Mardin'in Midyat ilçesi Barıştepe köyünde fosseptik (kanalizasyon) çukuru kazısında meydana gelen göçükteki ölü sayısının 6 olduğu belirtildi.

Kaymakam Fatih Akkaya'dan alınan bilgiye göre olayda 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de hastanede tedavi görüyor. Toprak altında kalanların sayısı halen netlik kazanmadı.

Midyat'a 10 kilometre mesafedeki Barıştepe köyünün kanalizasyonunu bağlamak için köyden 1 kilometre uzaklıkta büyük bir çukur kazıldı. Yaklaşık 5 metre derinlik ve 25 metrekare genişliğindeki çukur için köylüler seferber oldu. Çukurun etrafındaki toprağın kayması sonucu köylüler göçük altında kaldı.

Olay üzerine köye iş makineleri ve ambulanslar sevk edildi. Kurtarma çalışmasında, toprak altında kalanlara zarar vermemek için kepçe kullanılamadı. Kazma küreklerle yapılan arama çalışmasında 5 kişi yaralı olarak kurtarıldı, 6 kişinin ise hayatını kaybettiği anlaşıldı. Köydeki çalışmalar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem