Mardin'de mayınlı saldırı: 6 asker yaralı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, mahkemelik olan PKK mezarlığında keşfe giden heyeti koruyan askerlere saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre saldırıda 6 asker yaralandı.Edinilen bilgiye göre, olay, Nusaybin ilçesine bağlı Bağok Dağı mevkiinde bulunan Da

Mardin'de mayınlı saldırı: 6 asker yaralı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, mahkemelik olan PKK mezarlığında keşfe giden heyeti koruyan askerlere saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre saldırıda 6 asker yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Nusaybin ilçesine bağlı Bağok Dağı mevkiinde bulunan Dağiçi köyünde yaşandı. Daha önce yapılan şikayet üzerine Nusaybin Adliyesi’nde oluşturulan bir heyet PKK mezarlığında keşif yapmaya gitti. Heyeti korumak için görevlendirilen Kobra tipli zırhlı araç, seyir halindeyken, yola döşenen kablolu el yapımı patlayıcının patlatılmasıyla devrildi. Patlamada yaralanan 6 asker Midyat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler