Mardin Valisi: ’’Geçici bir türbülans yaşanıyor”

Turizm işletme sahipleriyle bir araya gelen Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, geçici bir türbülansın yaşandığını, ülkenin ve bölgenin geleceğinin parlak olduğunu kaydetti.Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, özel bir otelde turizm işletme sahipleriyle bir araya

Mardin Valisi: ’’Geçici bir türbülans yaşanıyor”

Turizm işletme sahipleriyle bir araya gelen Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, geçici bir türbülansın yaşandığını, ülkenin ve bölgenin geleceğinin parlak olduğunu kaydetti.

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, özel bir otelde turizm işletme sahipleriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Vali Koçak, bütün vatandaşlar gibi turizm sektörünün de huzura sahip çıkması gerektiğini belirtti. Koçak, "Mardin en önemli turizm merkezlerinden biridir. Bunu destekleyen her türlü kaynağa sahiptir. Son bir kaç aydır maalesef en çok etkilenen sektör turizm sektördür. Bu sektörün normale döneceğini, faaliyetlerimizin eskisinden de daha çok devam edeceğini umut ediyoruz. Bunun için her türlü tedbiri devam ediyoruz" dedi.

Geçici bir türbülans yaşandığını, ülkenin ve bölgenin geleceğinin çok daha parlak olduğunu kaydeden Koçak, "Vazgeçmeden direncimizi kaybetmeden geleceğe şimdiden hazırlıklı olacağız" dedi. Turizm işletmecileri de olaylarından dolayı yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.

Mardin Valisi: ’’Geçici bir türbülans yaşanıyor”

Mardin Valisi: ’’Geçici bir türbülans yaşanıyor”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler