Mardin TS derneğinden kınama

Çağlayan Adliyesinde yaşanan hain saldırıya bir tepkide Mardin Trabzonsporlular Derneğinden geldi. Dernek Başkanı İbrahim Aydın yaptığı açıklamada  “Cumhuriyet savcımızın şehit eden teröristleri şiddetle kınıyorum herkesin bilinmesini isterim ki kimse bu

Mardin TS derneğinden kınama

Çağlayan Adliyesinde yaşanan hain saldırıya bir tepkide Mardin Trabzonsporlular Derneğinden geldi. Dernek Başkanı İbrahim Aydın yaptığı açıklamada  “Cumhuriyet savcımızın şehit eden teröristleri şiddetle kınıyorum herkesin bilinmesini isterim ki kimse bu ülkeden üstün değildir. Savcımızın ailesinin başı sağ-olsun mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı. 

15-004.jpg

İbrahim Aydın teröre karşı herkesin aynı duyarlılığı göstermesi gerektiğinin altını çizerek “Bunun yolu da barış-sevgi ve dostluk köprüsü kurmaktan geçer. Birkaç-gün önce biz bunu Mardin Kızıltepe’de yaptığımız çok güzel etkinlikle ortaya koyduk. Trabzon’dan gelerek bu dostluğa katkı sağlayanları tarih en güzel yere yazmıştır. Trabzonspor Kulübüne ve Ahmet Külekçi kardeşimizin ortaya koyduğu yüreğe bütün Mardin olarak saygı duyuyoruz. Omuz-omuza vererek bu güzel ülkenin birlik ve beraberliğini koruyacağız. Esas vatan haini aksini düşünenler bu adıma çelme takmak isteyenlerdir” dedi.

ss-002.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler