"Mansur Yavaş son bir umutla..."

Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş'ın kendisini Büyükşehir Başkanı olacağı iddiasına çok kaptırdığını iddia ederek, 'Eğer amacına ulaşamazsa siyasi hayatının biteceğini sanıyor. Belki CHP'den 2015'te milletvekili olma

"Mansur Yavaş son bir umutla..."

Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş'ın kendisini Büyükşehir Başkanı olacağı iddiasına çok kaptırdığını iddia ederek, 'Eğer amacına ulaşamazsa siyasi hayatının biteceğini sanıyor. Belki CHP'den 2015'te milletvekili olma şansı var Sayın Yavaş'ın' dedi.

Katıldığı canlı yayında Şahin, şunları söyledi:

YSK KARARI ONAYLAR

Ben YSK'nın il seçim kurulundan gelen kararlar sonucunda, bu kararı onaylayacağı düşüncesindeyim. Ama olayın üzerine ısrarla gidilerek oradan acaba bir sonuç alabilir miyiz diye zorlamalar yapıldığını düşünüyorum. YSK'nın bu konuda yasalar neyi gerektiriyorsa ona göre karar vereceği kanaatindeyim.

AMAÇ CHP-MHP İTTİFAKI

İşi zorlamakta olduğunu görüyorum. Amaçlarının Ankara'da seçimlerin yenileyerek CHP-MHP ittifakını gösterebilir miyiz, cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye'ye yaygınlaştırabilir miyiz diye bir proje oluşturuyor olabilir.

MANSUR YAVAŞ BAŞKAN OLACAĞI DÜŞÜNCESİNE KENDİNİ ÇOK KAPTIRDI

Sanıyorum bir de Mansur bey, sayın Yavaş, kendisini Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olacağı düşüncesine çok kaptırdı ve seçimi kaybedince, son bir umutla işte seçimleri acaba iptal ettirebilir miyiz tezine sarıldığını görüyorum. Hatta dün o da bir balkondan konuşmuş, hakkımızı arayacağız falan diye.

2015'TE CHP'DEN VEKİL OLMA ŞANSI VAR

Eğer amacına ulaşamazsa siyasi hayatının biteceğini sanıyor. Belki CHP'den 2015'te milletvekili olma şansı var Sayın Yavaş'ın. Yerel yönetimlerde bir yerlere gelme umudu kalmayınca, son bir hevesle buna sarıldığını görüyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler