Manken Kozanoğlu mahkemede!

Uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan ve aralarında eski manken Yasemin Kozanoğlu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi mahkemeye sevk edildi. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İstanbul'un çeş

Manken Kozanoğlu mahkemede!

Uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan ve aralarında eski manken Yasemin Kozanoğlu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi mahkemeye sevk edildi.

 İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, gözaltına alınanlar sabah saat 10.00 sıralarında polis ekipleri tarafından adliyeye getirildi. 7 kişinin savcılık sorgusu yaklaşık 5 saat sürdü. Aralarında eski mankenlerden Yasemin Kozanoğlu’nun da bulunduğu 5 kişi “Uyuşturucu madde bulundurmak, ticareti yapmak ve başkasına temin etmek" suçlamasıyla tutuklanmaları talebiyle 12. ağır ceza mahkemesine sevk edildi.

Sorgularının tamamlanmasının ardından işadamı A.Ç. ve H.S.B.'i serbest bıraktı. Serbest bırakılanlar gazetecilere açıklama yapmadan adliyeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler