Manken Çağla Şıkel'den ayrılık isyanı

 İlişkilerine Emre Altuğ'un uzun süreceğine inanmadığını belirten Şıkel, "Başlarda ilişkimiz çok parlak güllük gülistanlık değildi. Emre bana ne kadar güvenmediğini söylese de ben ona kendime inandırmayı başardım. Ona hayal kırıklığını yaşatmadığım için k

Manken Çağla Şıkel'den ayrılık isyanı

 İlişkilerine Emre Altuğ'un uzun süreceğine inanmadığını belirten Şıkel, "Başlarda ilişkimiz çok parlak güllük gülistanlık değildi. Emre bana ne kadar güvenmediğini söylese de ben ona kendime inandırmayı başardım. Ona hayal kırıklığını yaşatmadığım için kendime teşekkür ederim" dedi.

 
"Emre'ni bir bakışından bile hala bana aşık olduğunu hissediyorum" diyen Çağla Şıkel, kendisinin de şine ilk günkü gibi aşık olduğunu söyledi.
 
Ayrılacakları haberleri yüzünden dengesinin bozulduğunu belirten Şıkel, "Çok evhamlı oldum. Saçma sapan rüyalar görüyorum. Tam psikolağa gitme tribindeyim. Çok mutluyum ama mutluktan korkuyorum" dedi.
 
BAKIŞLARI İÇİMİ DELİYOR
 
Emre Altuğ ve çocukları Kuzey ve Uzay ile en mutlu olduğu dönemi yaşadığını vurgulayan Şıkel, "Hayatımda hiç kimsenin bana çocuklarımın baktığı gibi bakmadı. Emre bile. Onların bakışı içimi delim geçiyor" diye konuştu.
 
Kuzey'in kendisini hiç kimseyle paylaşamadığını belirten Şıkel, "Uzay kucağıma alsam Kuzey omzumdan inmek istemiyor. Evde Bremen mızıkacıları gibi dolaşıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler