Mahsun benden iyi mesaj veriyor

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Mahsun Kırmızıgül’ün New York’ta Beş Minare filmini övdü. CHP’deki kavgayı da Brezilya dizilerine benzeten Bağış, kendisine yumurta atan gençleri ise sevdiğini söyledi. Bağış NTV’de şu mesajları verdi:• CHP’nin

Mahsun benden iyi mesaj veriyor

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Mahsun Kırmızıgül’ün New York’ta Beş Minare filmini övdü. CHP’deki kavgayı da Brezilya dizilerine benzeten Bağış, kendisine yumurta atan gençleri ise sevdiğini söyledi. Bağış NTV’de şu mesajları verdi:

• CHP’nin içinde bulunduğu durum kötü, içinde bulundukları durum Brezilya dizilerini andırıyor. AB’de ne yepacaklar bilemem.

• New York’ta Beş Minare filminde Mahsun kardeşimiz doğru olan bir vurguyu yansıtmış, işkenceyle iligili.Bu mesajları ben Avrupa’da her yere gitsem Mahsun’un filmindeki kadar veremem.

• Gençlerin Avrupa Birliği’ne karşı olduğunu söylemek yanlış. Gittiğimiz yerlerde iki dakika protesto hakkı veriyorum. AB meclisinde de bu hak veriliyor. Bana yumurta atangençleri de çok seviyorum, onları kışkırtan büyükleri utansın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler